NB Tussen september 2023 en 2024 ben ik zeer beperkt beschikbaar. Sorry! Ik kom terug hoor ;-)
Logo Tolk & Tekst
Vrouw die met haar mobiel bezig is

Ik ga graag zorgvuldig om met uw gegevens en de gesprekken die ik tolk. Ik ben daarom aangesloten bij de NSV, houd me aan de Beroepscode Schrijftolken en de NSV Leveringsvoorwaarden. Dit betekent onder meer dat ik me neutraal opstel in een tolksituatie en geen informatie deel met derden. Het kan wel eens voorkomen dat ik een casus bespreek tijdens intervisie of stoom moet afblazen bij een dierbare, maar dit zal nooit herleidbaar zijn naar de tolksetting of naar u. Ik heb het dan bijvoorbeeld over ‘een opdracht in een ziekenhuis’ of ‘een werkoverleg met veel sprekers’.

Ik ben er alleen voor de communicatie tussen u en de anderen. Mijn mening doet er daarom ook niet toe en tijdens het tolken ben ik vooral bezig met het technisch goed neerzetten van de grepen en anticiperen op de situatie.

De tolktekst wis ik na afloop, tenzij ik deze met toestemming van u en alle aanwezigen naar u mag sturen. Ik stuur de tekst via renee@tolkentekst.nl. Dit mailadres is van Protonmail en dus het best beveiligd. 
Daarna wis ik de tekst alsnog. NB 

Voorbereidende stukken die u me stuurt sla ik niet op mijn computer op maar print ik direct (via usb) als ik ze nodig heb en doe ze in de papierversnipperaar na afloop van de opdracht.

Ten slotte heb ik een privacyverklaring waarin u kunt lezen hoe ik uw gegevens verwerk. 

Naar de inhoud springen