NB Tussen september 2023 en 2024 ben ik zeer beperkt beschikbaar. Sorry! Ik kom terug hoor ;-)

Over Renée Damstra

De HBO-opleiding aan de HU tot Schrijftolk heb ik cum laude afgerond. Eerder heb ik de bacheloropleiding Psychologie behaald aan de Universiteit Twente.

Kenmerkend aan mij als schrijftolk en als mens is dat ik gericht ben op kwaliteit. Wat het ook is: ik doe het graag goed omdat ik daar voldoening uit haal. Anderen zien mij vaak als toegewijd en verrassend. Ik heb een brede interesse en wil graag zoveel mogelijk leren. Soms te veel en dan moet ik even gas terugnemen.

Ook hoor ik vaak terug dat mensen zich vrij voelen zichzelf te zijn bij mij en met mij kunnen lachen.

Close up Renee Damstra lachend

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met creatieve uitspattingen (afwisselend schrijven, tekenen, acteren, fotografie), lezen, wandelen, meditatie, nieuwe dingen leren en last but not least: lieve mensen of dieren zien en knuffelen.

In Tolkcontact en het Register vind je up-to-date informatie over het type opdrachten dat ik aanneem en in welke regio’s. Uiteraard houd ik me aan de Beroepscode en Leveringsvoorwaarden van de NSV.

Heb je vragen, complimenten of feedback voor mij, laat het mij weten! Ik werk graag samen met jou op een manier die ons beide past.

Je vindt me ook op Facebook en op LinkedIn.

Renée Damstra aan het werk
Naar de inhoud springen